Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají o spolupráci veřejnost

ŽĎÁRSKO: Policisté zjišťují totožnost neznámé ženy 

Policisté žádají o spolupráci při zjišťování totožnosti ženy, která byla včera v Novém Městě na Moravě nalezena po střetu s vlakem bez známek života.

Oznámení o nálezu mrtvé ženy v kolejišti přijali policisté na tísňové lince 158 v pondělí 28. prosince po půl desáté večer. Ke srážení ženy projíždějícím vlakem došlo na železniční trati mezi vlakovou zastávkou "U nemocnice Nové Město na Moravě" a vlakovým nádražím. Přivolaný lékař konstatoval smrt ženy. 

Policisté místo ohledali a zadokumentovali, ohledali také vlakovou soupravu. Dále provedli v lokalitě důkladné šetření. Veškeré okolnosti, za kterých došlo k úmrtí ženy, policisté v současné době zjišťují. Byla nařízena pitva.

Policisté začali také okamžitě pátrat po totožnosti ženy, což se do současné doby zjistit nepodařilo. Proto se s žádostí o spolupráci obracejí na veřejnost.  

Jednalo se o ženu ve věku kolem 60 let, vysokou přibližně 165 centimetrů. Žena měla kratší černé obarvené vlasy, nosila zubní náhradu na spodní i dolní dásni. Měla na sobě oblečenou černou prošívanou bundu v délce do půli stehen s kapucí, červenou halenku s krátkým rukávem, světle modrý svetr na zip, tmavé kalhoty a černé kotníčkové zimní boty.

Žádáme občany, kteří totožnost ženy znají nebo mají informace o tom, kde se v době před smrtí pohybovala, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také informace od osob, které ženu v době před střetem v lokalitě železniční tratě viděly, nebo se staly svědky střetu s vlakem.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

29. prosince 2015

vytisknout  e-mailem