Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dvě středeční nehody

ZNOJEMSKO: Oběma předcházela nepřiměřená rychlost. 

     V úterý se na Znojemsku staly dvě dopravní nehody, které si vyžádaly šetření policie. U jedné vznikla škoda nad sto tisíc korun a u druhé došlo ke zranění osob. Alkohol nefiguroval ani u jedné z nich. Všichni účastníci včerejších nehod jsou ze Znojemska.

     Před jednou hodinou odpolední projížděla obcí Kyjovice devětačtyřicetiletá žena se Škodou Felicia. Při projíždění zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy na posypané vozovce štěrkem při rekonstrukci, dostala smyk a najela mimo vozovku do levého silničního příkopu. Potom přejela na druhou stranu ulice a na chodníku před rodinným domem narazila do stavebního kotouče s kamením. Ten byl vymrštěn na šestašedesátiletého muže a o čtyři roky mladší ženu, kteří zde prováděli stavební úpravy. Oba utrpěli lehká zranění. Po ošetření v nemocnici byli propuštěni do domácího léčení. Řidička zraněna nebyla. Neopatrnou jízdou však na vozidle, pracovním nářadí a fasádě domu způsobila škodu šestnáct tisíc korun.

     Další dopravní nehoda se odehrála u obce Mikulovice po osmé hodině večerní. Čtyřiačtyřicetiletá řidička osobního vozu Citroen po přejití mírného kopce neměla vzhledem k rychlosti dostatečnou vzdálenost k zabrzdění, na kterou měla rozhled  Narazila do pracovního stroje připojeného za traktor. Snažila se střetu sice zabránit, začala brzdit, ale stejně do stroje narazila. Její auto pak bylo vymrštěno a otočeno koly vzhůru. Skončilo v silničním příkopu. Jako zázrakem se tato dopravní kolize obešla bez zranění. Vznikla pouze hmotná škoda za sto pětapadesát tisíc korun.    

22. září 2010
por. Mgr. Lenka Drahokoupilová

Odkazy do noveho okna

DN u Mikulovic (1)

DN u Mikulovic (1) 

Detailní náhled

DN u Mikulovic (2)

DN u Mikulovic (2) 

Detailní náhled

DN u Mikulovic (3)

DN u Mikulovic (3) 

Detailní náhled

DN v Kyjovicích (1)

DN v Kyjovicích (1) 

Detailní náhled

DN v Kyjovicích (2)

DN v Kyjovicích (2) 

Detailní náhled

DN v Kyjovicích (3)

DN v Kyjovicích (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem