Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme posily do našeho týmu

ZNOJEMSKO: Pozvánka na zajímavý workshop "Policistou na zkoušku". 

     Hledáme posily do našeho týmu a v souvislosti s tím pořádáme zajímavou akci. Na sobotu 22. dubna 2017 jsme naplánovali atraktivní workshop s názvem "Policistou na zkoušku". Rádi bychom oslovili zejména ty, kteří mají zájem o smysluplnou a odpovědnou práci a zvažují možnost absolvovat přijímací řízení do služebního poměru příslušníka Policie České republiky.
     Workshop se uskuteční v sobotu 22. dubna od 9:00 do 14:00 hodin v areálu Policie České republiky územního odboru Znojmo. Vchod do areálu bude z ulice Rumunská 5 přes IPA klub.
     Program jsme pojali jako prezentaci policejních činností. Zájemci se budou moci seznámit s policisty jednotlivých policejních služeb, vidět je v akci, vyzkoušet si jejich práci, prohlédnout technické vybavení, a také výzbroj a výstroj. Personální oddělení na místě poskytne informace k přijímacímu řízení a zodpoví specifické dotazy dané problematiky. Psychologické pracoviště nastíní psychodiagnostické vyšetření a nabídne vzorek psychologického testu, jenž je nedílnou součástí přijímacího řízení. Pro účastníky workshopu jsou připraveny komentované dynamické ukázky zásahové jednotky, speciální pořádkové jednotky a výcviku policejních psů. 
     Benefitem workshopu jsou testy tělesné zdatnosti. Po úspěšném absolvování testů fyzické zdatnosti bude vystaven certifikát, který je možné použít v případě zahájení přijímacího řízení do služebního poměru příslušníků bezpečnostních sborů do konce roku 2017.
     Kdo má zájem absolvovat testy fyzické zdatnosti, musí se předem registrovat a svoji účast potvrdit. Po zaregistrování každý obratem obdrží podrobné pokyny k organizaci celého dne. Pro registraci si lze vybrat jednu z následujících možností:
1. Facebook: hledáme posily
2. E-mail: hana.kolarova@pcr.cz
3. Mobilní telefon: +420 725 661 035
     Od začátku letošního roku jsme s touto nabídkou seznámili maturanty znojemských a moravskokrumlovských středních škol. Poskytli jsme jim informace o specifikách služebního poměru a policejní činnosti.  Srdečně tedy zveme maturanty, ale i další zájemce, kterým tímto nabízíme možnost prestižního uplatnění v budoucím profesním životě.

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 31. března 2017 

Odkazy do noveho okna

Hledáme posily do našeho týmu

Hledáme posily do našeho týmu 

Detailní náhled

Hledáme posily do našeho týmu

Hledáme posily do našeho týmu 

Detailní náhled

Hledáme posily do našeho týmu

Hledáme posily do našeho týmu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem