Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Podnapilá řidička nabourala do stojících vozidel 

Včerejšího dne bylo policejním komisařem sděleno podezření osmadvacetileté řidičce pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Žena na začátku měsíce srpna v obci Třinec místní část Lyžbice řídila osobní motorové vozidlo Peugeot pod vlivem alkoholických nápojů. Podnapilá řidička v průběhu jízdy nezvládla řízení svého osobního motorového vozidla, kdy při průjezdu pravotočivou zatáčkou narazila do zadní části zaparkovaného vozidla, které bylo nárazem odhozeno na vozidlo zaparkované před ním. Policisté na místě dopravní nehody u řidičky provedli orientační dechovou zkoušku, která vykázala pozitivní hodnoty. Bylo jí naměřeno více jak dvě promile alkoholu v dechu.  

Za tento čin může být žena potrestána odnětím svobody až na tři léta, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti. 

Z garáže hotelu byla odcizena dvě elektrická kola 

V průběhu tohoto týdne odcizil dosud neznámý pachatel z garáže hotelu nacházejícího se v obci Ostravice dvě elektrická kola a zahradní techniku. Aby se zloděj k uvedeným věcem dostal, poškodil jak okna vedoucí do garáže, tak i sekční vrata. Z vnitřních prostor garáže následně odcizil dvě zajištěná kola na elektrický pohon s náhradními bateriemi a jedním přístrojem zahradní techniky. Škoda v tomto případě přesahuje částku padesát pět tisíc korun.  

Policisté obvodního oddělení ve Frýdlantu nad Ostravicí ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádež, za což může být pachatel potrestán až pětiletým trestem odnětí svobody.

nprap. Karolína Bělunková
Oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
18. srpna 2017

vytisknout  e-mailem