Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Řídil pod vlivem omamných a psychotropních látek 

Vozidlo podložil špalky a odcizil z něj kola

Dosud neznámý pachatel v obci Mosty u Jablunkova v době od 20. března 2017 do 21. března 2017 odcizil ze zaparkovaného motorového vozidla čtyři kola i s pneumatikami. Neznámý pachatel podložil špalky osobní motorové vozidlo Škoda Octavia a následně z něj odmontoval a odcizil všechny čtyři kola, čímž způsobil majiteli vozidla skoro dvaceti tisícovou škodu.  

Z budovy restaurace demontoval kamery

Policisté obvodního oddělení ve Frýdlantu nad Ostravicí přijali v těchto dnech oznámení o odcizení tří bezpečnostních kamer z budovy místní restaurace. K této krádeži došlo ve večerních hodinách dne 21. března 2017, kdy neznámý pachatel uvedené kamery demontoval a odcizil z venkovních prostor budovy. Touto krádeží způsobil škodu v dosahující částce patnáct tisíc korun.

Za přečin krádež hrozí pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi.  

Řídil pod vlivem omamných a psychotropních látek

Dne 22. března 2017 bylo policisty obvodního oddělení v Třinci sděleno podezření sedmatřicetiletému muži z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ten jako řidič osobního motorového vozidla Škoda Fabia Combi byl v rámci běžné silniční kontroly zastaven a kontrolován policejní hlídkou v obci Třinec. Muž se následně podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vykázal pozitivní hodnoty na látky amfetamin a metamfetamin.

Za tento čin hrozí muži trest odnětí svobody v délce trvání jednoho roku.

nprap. Karolína Bělunková
Skupina tisku a prevence
Územní odbor Frýdek-Místek
23. března 2017

vytisknout  e-mailem