Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Fasádu domu posprejoval barevnými nápisy 

Dosud neznámý pachatel na konci tohoto týdne poškodil dvěma nápisy fasádu domu ve Frýdku-Místku. Na omítku tak vytvořil různá písmena v barevné kombinaci žluté, zelené, modré, ale i stříbrné barvy o rozměrech přesahující dvou metrů. Škoda v tomto případě nebyla zatím majitelem budovy vyčíslena.

Policisty ve Frýdku-Místku byly ve věci zahájeny úkony trestního řízení pro přečin poškození cizí věci, za což hrozí pachateli po jeho dopadení trest odnětí svobody až na jeden rok.  

Řídila i přes platný zákaz řízení

Policisté speciální pořádkové jednotky Moravskoslezského kraje kontrolovali v sobotu v nočních hodinách v obci Bystřice šestadvacetiletou řidičku, u které zjistili, že usedla za volant i přes platný zákaz řízení. Ta osobní motorové vozidlo Honda Civic řídila i přesto, že ji byl rozhodnutím Městského úřadu Třinec vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel na dobu trvání dvanácti měsíců.

Policisté z obvodního oddělení Třinec zahájili úkony trestního řízení z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což ji může být ve zkráceném přípravném řízení uložen trest odnětí svobody v délce trvání až na tři léta.

prap. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
5. června 2018

vytisknout  e-mailem