Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Výzvy do tisku dvou dopravních nehod 

Žádost o uveřejnění výzvy do tisku 

V prvním případě se jedná o nehodu, která se stala dne 22. února 2019 kolem 21:35 hodin na silnici III. třídy číslo 48411 v místě vyústění účelové komunikace k firmě Elektroservis Paskov. K dopravní nehodě došlo mezi osobním motorovým vozidlem Volkswagen Passat CC bílé barvy a cyklistou. Při dopravní nehodě došlo k usmrcení cyklisty, jedoucího na jízdním kole černé barvy.

V druhém případě došlo k dopravní nehodě, která se stala dne 14. ledna 2019 v čase 06:44 hodin v obci Paskov na silnici III. třídy č. 48411, u autobusové zastávky "Paskov - podchod". K dopravní nehodě došlo mezi osobním motorovým vozidlem Seat Leon černé barvy a chodkyní přecházející výše uvedenou silnici, přičemž při dopravní nehodě došlo k usmrcení chodkyně.

Policie České republiky se obrací na možné svědky, kteří v uvedené době místem projížděli, nebo procházeli, stejně jako svědky, kteří mají ve svém vozidle namontovanou kameru a mohli by poskytnout informace k průběhu dopravní nehody a jejím účastníkům. Možné svědky žádáme, aby se přihlásili na kterémkoliv oddělení Policie ČR, případně na linku 158, nebo aby přímo kontaktovali 1. oddělení obecné kriminality Územního odboru PČR Frýdek-Místek, které věc prověřuje na tel: 974 732 369  nebo 974 732 471.

por. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
14. února 2019

vytisknout  e-mailem