Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdku Místku

z nákladního vozidla zmizela nafta i baterie a jiné události 

Poškození vozidla

Nemilé překvapení čekalo na majitele vozidla v obci Ropice dne 26. 3. 2019 ráno. Pachatel vnikl na pozemek u rodinného domu a poškodil zaparkovaného vozidlo Škoda tím, že rozbil čelní sklo. Způsobená škoda činí 6 tisíc korun. Policisté z obvodního oddělení Hnojník případ prověřují jako přečin poškození cizí věci, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až do výše jednoho roku.

Z nákladního vozidla zmizela nafta i baterie

Frýdeckomístečtí policisté prověřují přečin krádeže, ke kterému došlo v době od 23. do 25. 3. 2019 na staveništi obchvatu na ulici Příborská ve Frýdku Místku. Prozatím neznámý pachatel odcizil ze zaparkovaného vozidla Tatra 200 litrů nafty, demontoval a odnesl také autobaterii. Celková škoda činí 8500 korun.

Rozbití výplně zastávky

Škoda nejméně 20 tisíc korun vznikla jednání prozatím neznámého pachatele, který v době od 22. do 24. 3. 2019 v obci Třinec městské části Lyžbice na ulici Jablunkovské rozbil skleněnou výplň zastávky. Ta byla tvořena z tvrzeného bezpečnostního skla. Třinečtí policisté případ prověřují jako přečin poškození cizí věci.

por. Bc. Pavla Jiroušková

27. 3. 2019

vytisknout  e-mailem