Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

Smrtelná nehoda na obchvatu Loun; Z dílny odcizil nářadí; Ve Výškově kradl elektrocentrály; V Žatci okradl seniorku  

Smrtelná nehoda na obchvatu Loun

Včera (19. 1.), kolem 16, 40 hodin, se na silnici I. třídy č. 7, ve směru od Chomutova na Prahu (u podniku Elektroporcelán Louny), odehrála tragická dopravní nehoda. Došlo k ní poté, co 58letá řidička s osobním vozidlem zn. Daewoo Espero najela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucí dodávkou zn. Fiat Ducato. Dodávka se po střetu převrátila na levý bok a dále narazila do za sebou jedoucího osobního automobilu zn. Škoda Fabia. Při dopravní nehodě utrpěla smrtelné zranění řidička osobního vozidla Daewoo Espero, 30letý řidič dodávky vyvázl s lehčím poraněním, stejně jako dva spolucestující z fabie. Na místo policisté přivolali soudního znalce z oboru dopravy, též nařídili soudní pitvu zemřelé řidičky. Ve vyšetřování této tragické nehody dále pokračují. 

Z dílny odcizil nářadí

Neznámý pachatel se z neděle na pondělí vloupal v Potoční ulici v Podbořanech do areálu dílen jedné firmy. Po rozbití skleněné výplně okna vnikl dovnitř a následně odcizil svářečku, rozbrušovačku a aku vrtačku, vše v hodnotě 43 500 Kč. Poškozením způsobil škodu za 600 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Ve Výškově kradl elektrocentrály

Policisté šetří krádež dvou elektrocentrál zn. Honda, které zmizely v minulých dnech z hospodářské budovy ve Výškově. Neznámému zloději v jeho počínání nahrály nezajištěné dveře do objektu, poté u místnosti, kde se elektrocentrály nacházely, vysadil dřevěné dveře. Svým činem způsobil pachatel škodu za 15 000 Kč.

V Žatci okradl seniorku

V pondělí, krátce po jedné hodině odpoledne, okradl ve Svatováclavské ulici v Žatci 77letou ženu neznámý pachatel. Na chodníku před domy ji zezadu napadl, uchopil její nákupní tašku a chtěl ji odcizit. Poškozená ale tašku pevně držela v pravé ruce, tak ji strčil rukama do zad, přičemž poškozená upadla na zem. Tašku však nepustila. Aktér ji proto za ni vlekl asi dva metry po zemi, až se mu podařilo věc ukořistit a z místa utéct. Poškozená přišla kromě tašky i o peněženku s finanční hotovostí, o brýle, rukavice a další věci, vše v hodnotě 4 125 Kč. Po této události byla ošetřena na chirurgii v Žatci, násilník jí při přepadení způsobil kontuzi pravého ramene. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže, po pachateli intenzivně pátrají.    

vytisknout  e-mailem