Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

Dopravní zpravodajství; Z auta odcizil naftu i navigační systém; Ze stodoly zmizela jízdní kola; V Radonicích hořela sokolovna  

Dopravní zpravodajství

Minulý týden vyjížděli policisté k rekordně nízkému počtu dopravních nehod. Na silnicích lounského okresu se jich odehrálo pouze 9 se dvěma lehce zraněnými osobami a škodou 697 000 Kč. O víkendu se z uvedeného počtu udály 3 nehody, při kterých byly právě lehce zraněny dvě osoby a škoda vyčíslena na 305 000 Kč. Příčiny jsou stále stejné: nepřiměřená rychlost, nesprávný způsob jízdy, střet se zvěří.

Z auta odcizil naftu i navigační systém

Koncem minulého týdne se v Krásném Dvoře vloupal do nákladního vozidla zn. MAN dosud nezjištěný pachatel. Po vypáčení uzamčeného víčka palivové nádrže odčerpal 600 litrů motorové nafty. Dále pak z kabiny, u které kamenem rozbil skleněnou výplň dveří,  odcizil navigační systém, DVD přehrávač a televizor. Svým činem způsobil škodu za 28 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Ze stodoly zmizela jízdní kola

V minulých dnech se do stodoly v Líšťanech vloupal neznámý pachatel. Nejprve překonal přes dva metry vysokou zeď, poté odstranil u dřevěných dveří stodoly visací zámek a vnikl dovnitř. Odcizil pánské kolo zn. Olpran a dámské kolo nezjištěné značky. Způsobená škoda byla vyčíslena na 6 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

V Radonicích hořela sokolovna

Ze čtvrtka na pátek došlo v Radonicích k požáru sedlové střechy objektu sokolovny. Oheň likvidovali lounští hasiči a dobrovolní hasiči z Peruce. Požár, dle technika, zřejmě vznikl od zazděných trámů v komíně, které se vznítily. Ke zranění osob nedošlo. Škoda byla předběžně odhadnuta na jeden milion korun. Událost je dále v šetření.

vytisknout  e-mailem