Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další a další újezdy

Písek – V úterý 20. červa řešili policisté hned tři případy ujetí od dopravní nehody. 

Obracíme se na případné svědky s žádostí o pomoc při prošetřování dopravních nehod, od kterých účastníci ujeli a škody neřešili.

Dne 20. června došlo hned ke třem případům. Kolem jedné hodiny odpoledne jel kdosi ulicí Erbenova a v zadní části areálu Jednota Coop TIP poškodil zadní dveře a nárazník u zaparkovaného automobilu značky Hyundai. Nechal za sebou dvacetitisícovou škodu.

Ve stejný den mezi jedenáctou dopolední až šestou večer narazil zatím nezjištěný řidič do zaparkovaného automobilu značky Škoda Octavia na ulici U Papírny v Písku. Stříbrný vůz má poškozený levý zadní bok a škoda je 10 000 korun.

Třetí dopravní nehoda se stala krátce po sedmnácté hodině, kdy jel cyklista ulicí Teplárenská ve Smrkovicích. Jízdu na kole nezvládl a narazil do zaparkovaného automobilu značky Škoda Fabia, poškodil zpětné zrcátko a šlapal dál. Mělo by se jednat o mladšího chlapce, který jel v doprovodu dvou dospělých, muže a ženy. Dospělý muž měl na sobě džínové kraťasy a černé triko s velkým nápisem na hrudi s číslem 92. Chlapec měl džínové kalhoty a zelené triko.

Máte-li k popisovaným dopravním nehodám jakékoli informace, volejte linku 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

23. června 2023

vytisknout  e-mailem