Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Ostravy

MŘ Ostrava - Dopravní nehoda, střet skútru s automobilem 

Dnes 6. listopadu 2023 v 11 hodin došlo k dopravní nehodě v Ostravě-Porubě poblíž obchodního domu Alber u křižovatky ulic Opavská x Martinovská. Dle předběžně zjištěných informací měla žena r. 2000 řídit vozidlo Škoda Fabie, kdy jela po ulici Opavská směrem od centra, kdy zatím z nezjištěného důvodu narazila do před ní jedoucího muže na skútru. Ten na základě nárazu byl odmrštěn a přepadl na vozidlo před ním, kdy řidič tohoto auta následně po kolizi odjel z místa nehody. Mladé řidičce vozu Škoda Fabia byla provedena zkouška na přítomnost alkoholu v dechu s negativním výsledkem. Řidič skútru ročník 1968 byl s vážným zraněním předán do rukou zdravotníků. Na místě se nacházely všechny složky integrovaného záchranného systému.

Policisté se okamžitě začali zabývat okolnostmi této dopravní nehody. Zjistili, že řidič z vozidla vystoupil, poté usedl znovu za volant a odjel z místa neznámo kam. Mělo by se jednat o vozidlo stříbrné barvy značky Mercedes typ E.  

Kriminalisté se v souvislosti s dopravní nehodou obrací na řidiče stříbrného Mercedesu typu E, aby se přihlásil na linku 158, kdy se jedná se o důležitého svědka dopravní nehody.

Policisté se zabývají okolnostmi a příčinami této dopravní nehody. Zjišťují průběh nehodového děje a v souvislosti s tím se obrací na případné svědky, kteří se v danou dobu nacházeli na uvedeném místě.Také žádají řidiče vozidel, kteří místem v danou dobu projížděli, a jejich vozidlo případně disponuje palubní kamerou, aby se obrátili na tísňovou linku 158.

Za poskytnuté informace děkujeme.

por. Eva Michalíková

komisař

vytisknout  e-mailem