Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Poznáváte tohoto muže?

KROMĚŘÍŽSKO: Zavolejte na linku 158 nebo na telefonní číslo 974675651. 

Ve středu 20. března 2013 v 07:25 hodin se neznámý pachatel v kroměřížské Podzámecké zahradě v blízkosti východu na Pionýrskou louku dopustil hrubé neslušnosti tím, že se obnažený sexuálně ukájel před procházejícími lidmi. Dopustil se tak trestného činu výtržnictví.
 
V souvislosti s touto trestnou činností nyní hledáme muže ve věku 20-30 let, který je asi 190 centimetrů vysoký, štíhlé sportovní postavy. Oblečen byl do hnědých maskáčových kalhot, světle hnědé mikiny s kapucí a tmavé khaki zimní bundy taktéž s kapucí, kdy obě kapuce měl na hlavě. Hledaný muž má úzký obličej a světlé velmi krátce střižené vlasy.
 
Vzhledem k tomu, že se nám podařilo vytvořit identikit neznámého, žádáme veřejnost o pomoc při určení totožnosti tohoto pachatele. Zároveň žádáme případné svědky, kteří se v ranních hodinách v zahradě nacházeli a muže viděli, aby nám zavolali na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo 974675651. Zejména chceme oslovit osobu, která místem v danou dobu procházela a měla na sobě tmavě červenou nebo fialovou bundu a přes rameno nesla tašku oranžové barvy. Její výpověď by pro nás byla velkým přínosem.
 
21. března 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

identikit výtržníka

identikit výtržníka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem