Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Utekl od nehody

KROMĚŘÍŽSKO: Zraněným neposkytl první pomoc. 

V sobotu ve večerních hodinách došlo mezi obcemi Trávník a Střížovice k dopravní nehodě, při které se zranili dva lidé. Čtyřicetiletý řidič osobního automobilu Ford Mondeo se zřejmě plně nevěnoval řízení a přehlédl před ním jedoucí vozidlo autoškoly značky Škoda Fábia, do kterého zezadu narazil. Z místa nehody poté utekl, aniž by zraněným ve škodovce poskytl první pomoc. Navíc ve svém autě zanechal malého psa.
Devětačtyřicetiletá řidička při střetu utrpěla lehké zranění, jednapadesátiletý instruktor autoškoly sedící na sedadle spolujezdce pak středně těžké. Dopravní policisté provedli u řidičky i učitele dechové zkoušky, byly negativní. Při vyšetřování zjistili, že obě vozidla měla propadlou technickou kontrolu.
Po uprchlém řidiči jsme během nočních hodin pátrali. Několikrát jsme provedli i prověrku v místě jeho bydliště. Muž ale nebyl doma. Zastihli jsme ho až v neděli odpoledne. K řízení auta se přiznal. Nehodu nyní prověřují kroměřížští kriminalisté. Na vozidlech vznikla škoda sto deset tisíc korun.  
 
4. května 2015, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

nehoda u Trávníku

nehoda u Trávníku 

Detailní náhled

nehoda u Trávníku

nehoda u Trávníku 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem