Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Nezvaný host

VSETÍNSKO: Policisté vyšetřují vloupání do dvou chalup. 

Od začátku letošního roku do včerejška vykradl dosud neznámý pachatel dva rekreační objekty v katastru obce Hošťálková. Policie tento případ šetří jako trestný čin porušování domovní svobody a krádež.

Zloděj si v době od začátku roku do včerejšího rána vyhlédl ke své návštěvě dvě rekreační chalupy na odlehlejším místě obce Hošťálková. Do jedné se vloupal vypáčením dveří, do druhé se dostal přes vypáčené okno. Bral vše, co se mu hodilo. V první chatě odcizil LCD televizor, nástěnné hodiny, elektrické nářadí, motorovou pilu a nářadí na opracování dřeva. Ve druhé chatě šlo o starožitnosti, zahradní nářadí, ruční elektrické nářadí, domácí spotřebiče, benzinovou sekačku, mototraktor a jízdní kolo. Majitelům ze Zlína tak vznikla škoda odcizením za více jak dvě stě tisíc korun.

Policisté na případu nadále intenzivně pracují. Upozorňujeme občany, že právě zimní období, kdy majitelé na svých chatách a chalupách nejsou tak často, využívají zloději k nechtěným návštěvám těchto objektů. Je nutné objekty řádně zajistit a to i s využitím elektronického jištění. A dále si všímat pohybu osob i vozidel, které se kolem těchto chat pohybují.

 

7. ledna 2016, nprap. Bc. Vladislav Mlacharczik

 

vytisknout  e-mailem