Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Srazil cyklistku a ujel

VSETÍNSKO: Žádáme veřejnost o spolupráci pří pátrání po řidiči a vozidle.  

Ke střetu došlo včera odpoledne, přesně v 15,05 hodin, na ul. Kramolišov v Rožnově p. R. v místě křižovatky s ul. Na Drahách. Devětapadesátiletá žena z Rožnova p. R. jela na kole ve směru od centra obce Rožnova p. R. směrem k obci Valašská Bystřice. Za cyklistkou jelo ve stejném směru jízdy osobní vozidlo, které ji srazilo. Žena upadla po střetu na vozovku a způsobila si lehké zranění spočívající v otřesu mozku a odřeninách. Se zraněním ji odvezla rychlá záchranná služba do nemocnice, kde zůstala hospitalizovaná. Alkohol jsme u cyklistky vyloučili dechovou zkouškou.
 
Řidič (řidička) měl údajně několik metrů za místem střetu zastavit, ovšem za okamžik, aniž by vystoupil, se rozjel a ujel směrem k obci Valašská Bystřice. Mělo se jednat o černé vozidlo zn. Škoda Fabia zřejmě v provedení combi. Na místě střetu jsme našli kryt z pravého zpětného zrcátka, které je zřejmě z vozidla, jež cyklistku srazilo.
 
Kdo by nám mohl k vozidlu sdělit jakékoli informace, které mohly vést k vypátrání řidiče, ať neváhá a zavolá na linku 158.  
 
 
 
14. února 2014, por. Mgr. Lenka Javorková
Odkazy do noveho okna

Místo střetu

Místo střetu 

Detailní náhled

Místo střetu

Místo střetu 

Detailní náhled

Střet vozidla s cyklistkou v Rožnově p. R.

Střet vozidla s cyklistkou v Rožnově p. ... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem