Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Lupič přepadl hernu

ZLÍNSKO: Šokovanou servírku ohrožoval nožem. 

Šílený zážitek má za sebou servírka z herny v Napajedlech na Zlínsku. Stala se obětí loupežného přepadení. V úterý nad ránem ji přepadl zatím neznámý muž a ohrožoval jí nožem.
Pachatel do herny vstoupil v úterý 31. července 2012 kolem půl čtvrté ráno. Maskovaný kuklou na hlavě a s nožem v ruce šel rázně za ženou za pult a vyžadoval hotovost. Po celou dobu ji nožem o délce čepele 10 – 15 centimetrů ohrožoval, dokud neotevřela trezor. Z něj pachatel vybral všechnu finanční hotovost a utekl pryč. Byl poměrně nemotorný. Bankovky mu padaly z ruky, ani neměl čas je sbírat.
Policisté okamžitě zahájili pátrání po tomto nebezpečném pachateli. Dokonce provozovatel herny vypsal odměnu ve výši dvacet tisíc korun za informace, které povedou k dopadení lupiče.
V této souvislosti hledáme také muže, který hernu navštívil jako poslední pár minut před uvedeným trestným činem (je na přiložené fotografii). Mohlo by jít o svědka, z toho důvodu bychom potřebovali znát jeho totožnost, kterou však doposud marně zjišťujeme. Kdyby tohoto muže někdo poznal, prosíme, aby nás informoval na lince 158.
 
2. srpna 2012, Jana Macalíková

Svědek Napajedla. Poznáte ho? Volejte 158Svědek Napajedla. Poznáte ho? Volejte 158

vytisknout  e-mailem