Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Viděli jste zloděje?

ZLÍNSKO: V noci se vloupal do vozidla a poškodil tříkolku. 

Zatím nevyčíslenou škodu přesahující 60 tisíc korun způsobili neznámí pachatelé, kteří se v průběhu noci na dnešek vloupali na dvou místech ve Zlíně do zaparkovaného nákladního vozidla a nákladní tříkolky, kterou zároveň poškodili.

Z vozidla zaparkovaného na ulici Nivy ve Zlíně odcizil zloděj po rozbití okna zadních dveří čtyři bedny pracovního nářadí a sportovní tašku s oblečením. Škodu poškozením ani odcizením nářadí prozatím majitel nevyčíslil.

Ve Zlíně – Kostelci potom někdo poškodil vrypy, promáčklinami a oděrkami karoserii tříkolky. Dostal se také do vnitřních prostor, odkud odcizil věci minimální hodnoty. Poškozením dopravního prostředku ale vznikla majiteli škoda za minimálně padesát tisíc korun.

Oba případy šetří zlínští policisté jako podezření z trestných činů krádež a poškození cizí věci.

Pokud jste si v průběhu noci na dnešek všimli čehokoli podezřelého, co by mohlo policistům pomoci při pátrání po pachateli nebo pachatelích těchto trestných činů, ať už na ulici Nivy II nebo na ulici Ječmenná ve Zlíně – Kostelci, ozvěte se, prosím, na linku tísňového volání policie – 158.

Děkujeme.

  

15. května 2024, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Poškození tříkolky

Poškození tříkolky 

Detailní náhled

Poškození vozidla

Poškození vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem