Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Smrtelná dopravní nehoda- doplnění

Dnes krátce po šesté hodině ranní došlo u zastávky Kotlářka k vážné dopravní nehodě.  

08:00
Řidič tramvaje č. 20 narazil do stojící tramvaje č. 14. Řidič při střetu utrpěl velmi vážná zranění, kterým i přes velkou snahu lékařů na místě podlehl. Dopravní policisté nyní celou událost prošetřují a zjišťují příčinu a viníka dopravní nehody.
 
Tato událost na více než dvě hodiny značně zkomplikovala provoz na této komunikaci. V ulici Plzeňská a Pod Kotlářkou je nyní provoz oboustranně uzavřen a objížďka je stanovena z ul. Plzeňské přes tramvajovou smyčku a směrem na ulici Nepomuckou.
 
 
 
 
10:00
V ulici Plzeňská a Pod Kotlářkou byl provoz kompletně uzavřen na více než dvě hodiny a dopravní policisté stanovili objížďku z ul. Plzeňské přes tramvajovou smyčku a směrem na ulici Nepomuckou. V tuto chvíli stále probíhá odstraňování dopravní nehody, které potrvá ještě přibližně dvě hodiny. V místě je již částečně zprovozněna komunikace a to v obou směrech.
 
12:30
Na místě stále trvá odstraňování dopravní nehody. Dopravní policisté nyní celou událost prošetřují a zjišťují příčinu a viníka dopravní nehody. V tuto chvíli nemůžeme vyloučit technickou závadu a ani špatný zdravotní stav řidiče tramvaje před nehodou.
 
 
 
 
nprap. Eva Kropáčová      19.9.2011

vytisknout  e-mailem