Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Opět pátráme po dvojici nezletilců - aktualizace

Pomozte kriminalistům vypátrat pohřešované děti, které již opět utekly.  

Pražští a středočeští kriminalisté opětovně během krátké doby pátrají po třináctileté dívce a čtrnáctiletém chlapci. Dvojice je velmi pravděpodobně zase na společném útěku jako v prvním případě, kdy se děti po téměř dvou týdnech samy vrátily domů.

Dívka odešla dnes ráno do školy, kam však již nedorazila. Následně rodiče doma našli dopis s tím, že odchází a zároveň si odnesla větší množství oblečení. Tedy v tuto chvíli nevíme co má konkrétně na sobě.

Popis třináctileté dívky: Pohřešovaná má 165 centimetrů vysokou hubenou postavu. Má oválný obličej, hnědé oči a hnědé vlasy. Nosí rovnátka, na kterých má nalepené gumičky černé barvy.

Popis čtrnáctiletého chlapce: Pohřešovaný má 170 centimetrů vysokou hubenou postavu. Má hnědé oči a hnědé vlasy česané na patku. V době odchodu z domova měl na sobě modré kraťasy nad kolena se vzorem malých kytiček, béžové kecky, kostičkovanou košili vybledlé červené barvy s dlouhým rukávem a pod ní bílé triko. Na zádech měl batoh tmavě modré barvy s jasným světle červeným spodkem. Na krku měl přívěšek s delfínem.

Jestliže víte kde se dívka nebo chlapec nacházejí nebo jste je viděli, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 13. 5. 2016

Aktualizace – V sobotu 14. 5. 2016 v podvečerních hodinách policisté ze středních Čech na základě poznatku od oznamovatele vypátrali dvojici nezletilců v obci Mnichovice. Oba jsou v pořádku a ještě večer si je převzali rodiče.

Tímto děkujeme všem, kteří věnovali tomuto pátrání pozornost.

por. Bc. Jan Daněk – 15. 5. 2016

vytisknout  e-mailem