Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zprávy z Bruntálska

ÚO Bruntál - zneužil tísňovou linku a ještě byl na policisty agresivní.. 

Využil chvilky větrání a přes otevřené okno vnikl do domu, kde odcizil peníze
Od 6. do 11.4.2012 v Krnově v jednom z rodinných domů využil neznámý pachatel v průběhu těchto dnů skutečnosti, že 90letá paní vždy na chvíli větrala a přes otevřené okno, které se nacházelo cca 185 cm nad úrovní terénu, vnikl do domu. Zde odcizil finanční hotovost, starobní důchod poškozené, ve výši 12 tisíc Kč.
 
Zneužil tísňovou linku a ještě byl na policisty agresivní – skončil na záchytce
Včera v odpoledních hodinách tísňová linka 112 přijala oznámení, že se chce někdo ve Světlé Hoře oběsit. Policisté ihned s místními dobrovolnými hasiči začali po této osobě pátrat. Nikoho, kdo by si chtěl sáhnout na život, jsme nenalezli. V uvedené oblasti se však nacházeli dva muži. Jeden byl ve věku 21 let a druhý muž nechtěl prokázat svou totožnost, byl vůči policistům agresivní, nereagoval na zákonné výzvy, tak jsme ho zajistili. Při osobní prohlídce jsme u něj nalezli mobil a zjistili jsme, že právě on volal na linku 112. Předvedli jsme ho na obvodní oddělení a zjistili jsme, že se jedná o 34letého místního muže. V dechu jsme mu naměřili 3,38 promile a převezli na záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku.
 
Zmizelo padesát plastových ohradníků
Na pastvině pro dobytek mezi Bruntálem a Václavovem v průběhu dvou odpoledních hodin odcizil pachatel pět desítek plastových sloupků, které slouží k vedení drátu elektrického ohradníku. Způsobená škoda činí 5 500 Kč.
 
Ve sklepě pila i řezačka už neleží
Ve čtvrtek 12.4.2012 přijali policisté oznámení od 35letého muže. Tomu měl pachatel v Bruntále na ulici Pionýrská v době od 9. do 10.4.2012 vniknout násilně do sklepní kóje. Zde mu odcizil elektrickou okružní pilu a řezačku na dlažbu. Způsobená škoda činí 3500 Kč.
                                                                                                                                            
komisař por. Bc. Tušková P.

13.4.2012

vytisknout  e-mailem