Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Chomutova

CHOMUTOV - Řídil bez řidičáku, Při podepisování smlouvy podváděl, Vloupání do garáže..... 

K řízení vozidla je zapotřebí řidičák
Policejní hlídka včera zadržela ve Březně 40letého Jirkováka. Jmenovaný muž řídil motorové vozidlo Mazda Xedos ačkoli není držitelem příslušného řidičského oprávnění. Po provedeném výslechu byl muž propuštěn neboť jeho další vyšetřování bude probíhat na svobodě. Skutek je nadále vyšetřován jako trestný čin řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.
 
Při sepisování smlouvy podváděl
Obvinění z podvodu čeká na 25letého Chomutováka. Loňského roku, při uzavírání kupní smlouvy v prodejně s ojetými vozidly, totiž uvedl nepravdivé údaje a získal tak neoprávněně úvěr na zakoupený automobil. Dohodnuté splátky však nedodržuje, na výzvu o navrácení vozidla nereaguje a je zcela nekontaktní. Do dnešního dne prodejně dluží 71 tisíc korun. Jednáním muže se nyní zabývají policisté.
 
Vloupání do garáže
Během středeční noci se neznámý zloděj vloupal do garáže u rodinného domu v Perštejně.Jak majitelka uvedla, zloděj překonal dveře do objektu, vnikl dovnitř a odnesl nalezený sportovní batoh se značkovými botami, šaty a sluneční brýle. Hodnotu odcizených věcí žena stanovila na 6500 korun. Po pachateli této krádeže pátrají policisté z Klášterce nad Ohří.
 
Ve sklepě řádil zloděj
Dva vykradené sklepy v Chomutově má na svědomí neznámý pachatel. Ve Dřínovské ulici vnikl kdosi tento týden do sklepních prostor, u dvou kójí vypáčil zámky a odcizil věci za téměř 30 tisíc korun. Zmizel plynový vařič, dvě elektrické pily, nářadí a šedesát kusů různých kompotů. Dalších 2500 korun si vyžádá výměna poškozených věcí.
 
Včerejší nehody v počtech
Čtvrtek přinesl na silnicích okresu tři nahlášené dopravní nehody. Ke dvěma došlo v Jirkově, jedna se pak stala v Chomutově. Nikdo zraněn nebyl, škody na vozidlech činí 121 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem