Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Chomutova

CHOMUTOV - Vloupání do chaty, Ze sklepa zmizely drahé věci, Do domu se zloděj nedostal...... 

Vloupání do chaty
Opuštěný rekreační objekt na Pyšné „navštívil“ během uplynulého víkendu nezvaný host. Zloděj překonal nejen dřevěné okenice, ale i okna a dostal se dovnitř. Všechno prohledal a odcizil různé věci. Část z lupu byla sice nalezena opodál, ale i tak se škoda vyšplhala na sedm tisíc korun. Skutek je nadále vyšetřován jako trestný čin krádeže a porušování domovní svobody.
Ze sklepa zmizely drahé věci
Tento týden vnikl v Chomutově neznámý zloděj do sklepních prostor obytného domu v ulici  Za Zborovskou, zde poškodil zámky na dveřích  vedoucích do sklepní kóje a vnikl dovnitř. Majitel uvedl, že kromě horského jízdního kola přišel i o snowboard a sjezdové lyže. Hodnotu odcizených věcí pak stanovil na 111 tisíc korun. Dalších, téměř sedm tisíc korun, si vyžádá oprava poškozených věcí. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci.
Do domu se zloděj nedostal
Chomutovská policejní hlídka včera vyjížděla k Filipovým rybníkům, kde došlo k pokusu vloupání do jednoho  rozestavěného rodinného domu. Neznámý pachatel na několika místech páčil okna v přízemí s úmyslem vniknout dovnitř. To se mu však nepodařilo a tak musel odejít s nepořízenou. Dům sice zůstal ochráněn, ale oprava poškozených oken bude majitele stát nejméně čtyřicet tisíc korun.
Chomutovák přišel o auto
Chomutovští policisté vyhlásili pátrání po vozidle Opel Kadett. Auto zmizelo z Kyjické ulice, kde jej ponechal majitel v úterý odpoledne zaparkované. Zloděj s ním odejel na dosud neznámé místo a způsobil tak škodu ve výši 33 tisíc korun.
Bilance včerejších nehod
Vejprty, Chomutov, Kadaň a Jirkov - to jsou místa  na našem okrese, kde včera došlo ke čtyřem nahlášeným kolizím v dopravě. Nikdo nebyl zraněn, škody na vozidlech byly vyčísleny na 220 tisíc korun.  

vytisknout  e-mailem