Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zprávy z Karvinska

Karvinsko-u opilého řidiče naměřili více jak dvě promile 

Řídil opilý
Z Karviné do sousedního města se v sobotu nad ránem vydal padesáti čtyřletý řidič osobního motorového vozidla. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby ovšem byl ve střízlivém stavu. Dopravní policisté mu při dechové zkoušce naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu. Nezodpovědný řidič tak čelí podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
Přes střechu do garáže
Do jedné z řadových garáží v Karviné Novém Městě se vloupal přes střechu dosud neznámý pachatel. Ze střechy odstranil pálenou krytinu a vytrhal dřevěná prkna. Vzniklým otvorem se dostal do samotné garáže, ze které odcizil 4kusy zimních i letních pneumatik na discích. Majiteli takto způsobil škodu ve výši 80 000korun na odcizených věcech a další částku a to 2 000 korun musí vynaložit na opravu střechy. Ke skutku došlo v době od čtvrtka do soboty.
Další trest ho nemine
Svůj pobyt ve výkonu trestu odnětí svobody si může až o tří léta prodloužit devatenáctiletý mladík z Havířova. Okresní soud v Novém Jičíně jej v únoru letošního roku vyzval k nastoupení do výkonu trestu. Na toto nereagoval a trest ve stanovené době bez závažného důvodů nenastoupil. Policisty z Havířova byl minulý týden vypátrán a následně eskortován tam, kam patří, do věznice s ostrahou.
 
nprap. Jaroslav Kus, zprávy ze dne 10.8.2015
skupina tisku a prevence Karviná
 

vytisknout  e-mailem