Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zprávy z Karvinska

nález munice 

 

Nález munice

 

Včerejšího dne  kolem 17:00 hodin oznámil na linku 158 muž, že v Petrovicích u Karviné, část Prstná za pomoci detektorů kovů nalezl munici. Policisté na místě zjistili, že se jedná o odlehlé místo v lesním porostu. V hloubce 30 centimetrů se nacházely tří dělostřelecké granáty pocházející z druhé světové války . Přivoláni pyrotechnici  s expozitury Frýdek Místek  provedli zajištění  a odvezli granáty k odbornému zneškodnění. Dle prvotního zjištění se jednalo o plně funkční munici.

 

Vozidlo na místě nenašel

 

Během noci z úterý na středu z  parkoviště na ulici Na Zámostí v Albrechticích  neznámý pachatel odcizil osobní motorové vozidlo Škoda Octávia modré metalízy. Majiteli takto vznikla škoda ve výši 360000 korun. Po vozidle bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

 

Krádež peněz

 

Na návštěvu pošty jen tak nezapomene jeden senior z Havířova. Tomu při odchodu z budovy pošty v Havířově neznámý lapka zablokoval vchodové dveře a v nestřeženém okamžiku mu z kapsy kalhot vytáhl peněženku s osobními doklady a finanční částkou 15500 korun. Pachateli takto hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Krádež přívěsného vozíku

 

Dětmarovičtí policisté šetří případ krádeže přívěsného nákladního vozíku. Neznámý pachatel během noci na středu násilně vnikl do autobazaru v Petrovicích u Karviné a odcizil přívěsný vozík značky AGADOS, typ 26 S NV 1 stříbrné barvy s modrou plachtou . Majiteli byla způsobená škoda ve výši 22000 korun.

 

 

nprap. Jaroslav Kus

vytisknout  e-mailem