Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zprávy z Karvinska

Spáč byl okraden 

Zatajení nálezu je trestným čin
 
Toto vzkazuji policisté nepoctivému nálezci, který si nálezem přisvojil věc, která mu nepatřila. Během nákupu dne 8.7.2009 v  hypermarketu TESCO v Karviné si odskočila na to toaletu poškozená, která na WC zapomněla svou kabelku. Během půlhodiny kabelku někdo vzal a nepoctivě získal částku 4700 korun , 3kusy prstýnku ze žlutého kovu, platební kartu a veškeré osobní doklady. Celková škoda činí 8700 korun.
 
Vloupání do bufetu
 
Ze středy na čtvrtek dosud neznámý lapka vypáčil závoru okna vedoucího do prodejního stánku. Z bufetu si odnesl úhlovou brusku a dva litry alkoholu značky Borovička. Skutek se stal v Havířově Šumbarku na Sokolském hřišti. Majitel škodu vyčíslil na částku 1840 korun na odcizených věcech a částkou 1000 korun na poškozeném okně.
 
Spáč byl okraden
 
Během noci ze středy na čtvrtek na  ubytovně Mašinka Karviné Fryštátě ve svém pokoji tvrdě usnul poškozený muž (r.1972). Toho využil neznámý pachatel, kterému stačilo nepozorovaně z odemčeného pokoje odcizit volně odložený černý kufr s částkou 4000 korun, holícím strojkem, různými oděvními svršky nabíječkou. Poškozený škodu vyčíslil na částku 12000 korun.
 
Krádež na tržišti
 
Ve čtvrtek dopoledne na městské tržnici v Karviné Fryštátě neznámý chmaták v nestřeženém okamžiku sáhl do kapsy bundy poškozenému muži (r.1938). Štědrým úlovkem pachatele byla peněženka s částkou bez mála 110000korun. .
 
 
nprap. Jaroslav Kus
 
 

vytisknout  e-mailem