Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zprávy z Kladenska

KLADNO - Co se dělo v okrese. 

 
Do sklepa v Kladně v Kordačově ulici se vloupal zloděj. Ten odcizil ze sklepní kóje dvě horská kola, lyže a dětské kolečkové brusle. Ke krádeži došlo v době od 1.12.2013 do 6.1.2014. Škoda byla vyčíslena na 23.300,- Kč.
 
Půl hodiny stačilo pachateli, aby se včera odpoledne vloupal do zaparkovaného vozidla v Kladně v ulici Foersterova. Za Škody Fabia odcizil sportovní tašku s platební kartou, osobními doklady, mobilním telefonem a finanční hotovostí. Škoda se v tomto případě vyšplhala na více jak šest tisíc korun.
 
V noci z neděle na pondělí si zloděj vyhlédl i automobil Škoda Superb, který třiačtyřicetiletý muž zaparkoval v Kladně v ulici Na Vyhaslém. U automobilu pachatel nejprve poškodil palivovou nádrž, ze které následně odcizil motorovou naftu v hodnotě 800,- Kč. Poškozením vznikla však majiteli škoda vyšší a to 21.000,- Kč.
 
Policisté všechny tři případy prošetřují jako trestné činy kádeže a poškození cizí věci. Druhý skutek navíc i jako přečin neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a po pachatelích intenzivně pátrají.
 
nprap. Michaela Nováková
7.1.2014

vytisknout  e-mailem