Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zprávy z našeho regionu

Karvinsko - výkupna přišla o své kovy a další... 

 Digitální stroj na svařování za 200 000 Kč je pryč. Stroj byl uložen ve sklepní místnosti domu na ulici Gen. Svobody v Petřvaldu. Místnost slouží jako provizorní sklad během opravy střechy. Ke krádeži došlo v době od 11.11. do 18.11. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže.
Hned dva novinové stánky se staly v noci terčem pro pachatele. Do prvního stánku, který je umístěn na ulici Anglické v Havířově-Šumbarku,  se pachatel dostal po vypáčení dveří. V konečné fázi pachatel nic neodcizil, ale poškozením majiteli způsobil škodu ve výši 3 000 Kč. O několik hodin později, v Rychvaldě na ulici Orlovské, zatím neznámý pachatel násilím vnikl do novinového stánku. Uvnitř odcizil 400 kusů krabiček dcigare různých značek v celkové hodnotě 32 000 Kč. Nezapomněl na sladkosti v hodnotě asi 500 Kč. Celková škoda je odhadnuta na 34 000 Kč.
Výkupna přišla o své kovy. V Petřvaldu na ulici Šenovská, z neděle na pondělí, neznámý poberta v zadní části pozemku rozpletl pletivo. Pak z výkupny barevných kovů odcizil 30 kilo broznzu, 513 tzv. směsi a 258 kilo mědi. Zástupce firmy předběžně vyčíslil škodu na 84 300 Kč.  
por. Mgr. Zlatuše Viačková

vytisknout  e-mailem