Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zprávy z regionu 7.4.2011

Karvinsko - policisté šetří krádež pletiva, drátů a potrubí... 

Český Těšín - včera dosud neznámý pachatel násilím vnikl do jednoho místního baru. Uvnitř objektu se zaměřil na výherní automaty, jejichž poškození není zatím firmou vyčíslené. Automaty nejenom ničil, ale i z nich bral. Ze dvou automatů odcizil finanční hotovost, která bude upřesněna po inventuře. Před odchodem bar prohledal a odnesl  kovovou příruční pokladničku s hotovostí ve výši 75 000. Vzal i sladkosti a láhve alkoholu.
Orlová - V obci Doubrava zatím neznámý pachatel vykopal a odcizil asi 250 metrů nefunkčního kovového potrubí o průměru 50 cm. Na jiném místě v obci taktéž vykopal a odcizil přibližně 250 metrů nefunkčního kovového potrubí o průměru 30 cm. Škoda bude upřesněna dodatečně, nicméně přesáhne hranici 5 000 Kč.
Havířov - Oprava rodinného domu se pravděpodobně prodraží. V Havířově-Dolní Suché neznámý lapka přelezl plot a dostal na pozemek u rodinného domu. Odtud odcizil 25 kusů lešeňových trubek různých délek, pozinkovaný zemnící drát a další dráty k upevnění hromosvodu. Celková škoda byla majitelem odhadnuta na 18 000 Kč.
Automobil Škoda Superb zaparkoval na parkoviště před dům na ulici Bludovické. Tady si ho vytipoval neznámý poberta a rozbil okno pravých předních dveří. Uvnitř vypáčil zabudovanou multifunční navigaci, odcizil pánskou peněženku s hotovostí a doklady. Škoda odcizením i poškozením byla předběžně vyčíslena na 85 000 Kč.
Karviná - v jednom místním baru lapka využil nepřítomnosti personálu a kradl. Chviková nepřítomnost servírky a notebook v hodnotě 15 000 Kč byl pryč. Přístoj byl volně odložený na barovém pultu. Ke krádeži došlo asi dvacet minut před šestou ranní.
Bohumín - Z areálu společnosti Benzina zmizelo pletivo. V průběhu několika měsíců kdosi odcizil asi 100 metrů drátěného pozinkovaného pletiva, včetně sloupků z oplocení. Poškozená společnost škodu vyčíslila na 30 000 Kč.
por. Mgr. Zlatuše Viačková
komisař PIS Karviná

vytisknout  e-mailem