Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpronevěřil peníze

TEPLICKO - Více jak šedesát tisíc prý prohrál v automatech; Poškodili cizí vůz... 

Zpronevěřil peníze

     O více jak šedesát tisíc korun se neoprávněně obohatil 25letý muž, kterého zaměstnali v herně na Teplicku. Během směny si přisvojil tržbu, hotovost z pokladny i firemního trezoru a s penězi se „vypařil“. Když po několika dnech skončil u výslechu, z celé částky už mu nic nezbylo, všechny peníze prý prohrál v automatech. Kromě toho, že zaměstnavateli dluží přes šedesát tisíc, hrozí mu za přečin zpronevěry, ze kterého byl obviněn, až pětileté vězení.

 

Poškodili cizí vůz

    Na problémy si zadělal manželský pár, který poškodil cizí auto. Dvojici, které někdo zaparkoval před vjezdem na pozemek, to natolik rozezlilo, že na vozidle poškodili zpětné zrcátko a ohnuli stěrač. Odborným vyjádřením byla škoda vyčíslena na deset tisíc korun, manželům bylo sděleno podezření z přečinu poškození cizí věci, za který trestní zákoník stanoví až roční trest odnětí svobody.

 

Odcizený vozík

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Modlany ukradl přívěsný vozík. Zloděj překonal oplocení pozemku u rodinného domu a odcizil vozík, jehož hodnota byla vyčíslena na deset tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

 

 

 

15. 11. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem