Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Způsobili dopravní nehodu

Nyní jsou trestně stíháni  

Policejní komisaři zahájili trestní stíhání proti řidičům, kteří při dopravní nehodě způsobili zranění dalších osob. Z přečinu Ublížení na zdraví z nedbalosti jsou stíháni dva muži z Karlových Varů.
K první dopravní nehodě došlo dne 3.1.2010 na silnici mezi obcemi Toužim, Bochov. Za obcí Kojšovice došlo ke střetu dvou osobních vozidel. Dopravní nehodu měl způsobit řidič vozidla Š Octavia, který na zasněženém povrchu vozovky uvedl vozidlo do smyku, přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Ford. Při nehodě byla zraněna spolujedoucí z vozidla Ford. Zranění si vyžádala dobu léčení šest týdnů.
Druhý případ trestního stíhání pro trestný čin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti se týká dopravní nehody, která se stala dne 11.2.2010. U OD Tesco při zacouvávání řidič nákladního  vozidla ohrozil chodce stojícího po pravé straně komunikace ve směru jízdy nákladního vozidla. Řidič zřejmě chodce přehlédl a srazil ho zadní částí návěsu. Chodec utrpěl zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici.

vytisknout  e-mailem