Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zraněná žena odjela tramvají

BRNO: Policisté žádají druhého účastníka nehody a případně svědky o informace.  

Minulý týden ve středu dne 9. července 2014 v jedenáct hodin dopoledne došlo ke střetu vozidla a chodkyně. V ulici Nádražní před lékárnou Dr. Max couval dosud nezjištěný řidič s osobním vozidlem a srazil chodkyni, která přecházela vozovku směrem k nástupnímu ostrůvku tramvaje, mimo vyznačený přechod pro chodce.
 
Řidič vystoupil z vozidla a šel ženě pomoci vstát. Chodkyně uvedla, že žádné zranění neutrpěla s tím, že nehodu nechce dále řešit. Řidič tedy z místa odjel. Čtyřiasedmdesátiletá seniorka odjela tramvají do Bystrce, ovšem po několika minutách nemohla z důvodu bolesti dolní končetiny vystoupit.  Sanitkou byla převezena do nemocnice, kde jí lékaři zjistili těžká zranění, se kterými musela být žena hospitalizovaná. Paní dodatečně také oznámila dopravní nehodu na policii.
 
Účastnice nehody si ovšem nepamatuje žádné údaje, které by mohly pomoci při vyšetřování události ani registrační značku ani typ vozidla. Dopravní policisté z tohoto důvodu žádají buď samotného řidiče automobilu, nebo další svědky nehody, aby poskytli informace na telefonním čísle 974 628 311, případně lze využít i tísňovou linku 158.
 
Policie ČR děkuje za spolupráci!
 
 
Zvukový záznam: DNvýzva1407.mp3
 
por. Andrea Straková, 14. července 2014
Odkazy do noveho okna

IMG_1354

IMG_1354 

Detailní náhled

IMG_1359

IMG_1359 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem