Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zraněná žena po útoku psem

Novojičínsko - Devětadvacetiletou ženu vážně pokousal kříženec, když procházela se svým psem okolo zahrady v Trojanovicích. 

V těchto dnech na základě doručené odborné lékařské zprávy policisté zahájili úkony trestního řízení k prověření a objasnění všech skutečností nasvědčujících tomu, že byl spáchán přečin ublížení na zdraví z nedbalosti. Na mladou ženu z Novojičínska zaútočil v polovině srpna letošního roku pes rasy křížence německého ovčáka s labradorem. Ženě způsobil hluboké mnohočetné rány na levé paži zasahující hluboko do podkoží. Zranění si vyžádalo léčení přes jeden měsíc. Neštěstí se stalo odpoledne, když z nedostatečné oplocené zahrady u jednoho rodinného domku v Trojanovicích vyběhl pes. K napadení rozzuřeným křížencem došlo, když žena bránila svého psa. Za přečin ublížení na zdraví z nedbalosti pětapadesátiletému majiteli psa v případě odsouzení hrozil trest až rok vězení.

 

Stalo se …

 

Vloupání do pizzerie


Neznámý pachatel v noci na 3. října násilím vnikl do pizzerie v Kopřivnici. Zloděj si z objektu odnesl alkohol a cigarety různých značek. Dále odcizil z barové zásuvky finanční hotovosti v desítkách tisíc korun. Poškozením na zařízení způsobil pachatel další škodu přes osm tisíc korun, odcizením za téměř třicet tisíc korun. Kopřivničtí policisté případ prošetřují pro přečiny krádeže a poškození cizí věci.

 

Z traktorů vysál naftu


Hned ze tří zaparkovaných traktorů v době od 1. do 3. října odcizil neznámý zloděj motorovou naftu. Ke krádeži došlo v areálu zemědělského družstva v obci Spálov na Odersku. Zloděj si z traktorů značky Zetor odnesl přes dvě stě litrů motorové nafty. Celková škoda přesáhla částku pět tisíc korun. 

 

Tiskový servis ze dne 4. října 2011.

nprap. Zbyněk Tomšík

 

vytisknout  e-mailem