Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zraněnou přepravoval vrtulník

Louny - Při nehodě utrpěla vážné zranění v obličeji. 

V neděli, po 16. hodině, došlo na silnici II. třídy č. 249 před obcí Koštice, ve směru od obce Libčeves, k vážné dopravní nehodě osobního automobilu zn. Škoda Forman, která řídila 22letá žena. Řidička z dosud nezjištěných příčin vyjela ze svého jízdního pruhu do protisměru a dále mimo komunikaci do silničního příkopu, kde narazila do sloupu elektrického vedení. Při nehodě utrpěla vážné zranění v obličeji a leteckou záchrannou službou byla transportována do nemocnice. Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou přístrojem Dräger. Škoda na formanu byla odhadnuta na dva tisíce, zatímco na sloupu el. vedení 100 000 Kč. Příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou nyní v šetření policie.

Další nehodu, na které se ale podepsal alkohol, šetřili policisté v sobotu, krátce před sedmou hodinou ráno, v Lounech. Řidič (86. ročník) osobního vozidla zn. VW Golf jel po silnici č. 25013 ve směru od Loun na Dobroměřice, když při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil na mostních obloucích rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a dále svým schopnostem. Pravou boční částí vozidla narazil do zděného prvku mostního oblouku, od kterého se odrazil a vjel vlevo do protisměru, kde levou boční částí vozidla naboural do protilehlé strany mostní zdi. Řidič poté na mostu vozidlo odstavil a usnul v něm. Policisté mu provedenou dechovou zkouškou naměřili nejprve 2, 66 promile alkoholu v dechu a následně 2, 60 promile. Řidič, který se naštěstí při nehodě nezranil, požití alkoholu přiznal. Věc nyní šetří lounští policisté.

Zmizely měděné okapy

Policisté šetří krádež měděných okapů, které neznámý pachatel odcizil v minulých dnech z budovy jednoho školního zařízení v Podbořanech. Celkem demontoval 31 metrů žlabu o šíři 18 cm v hodnotě 10 850 Kč a 18 metrů okapu o průměru 100 mm v hodnotě 6 580 Kč. Policisté již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Vloupání do prodejny stavebnin 

V minulých dnech se do jedné prodejny stavebnin v Lounech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Poté, co rozbil okno, vnikl dovnitř, vypáčil skříňku pod prodejním pultem a odcizil příruční pokladničky s penězi. Svým počínáním napáchal škodu za 28 600 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

Odcizil pneumatiky, tentokrát letní

Do sklepa jednoho obytného domu v Palackého ulici v Podbořanech se v minulých dnech vloupal neznámý pachatel. Odcizil čtyři elektrony s letními pneumatikami, čímž způsobil škodu za 8 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 21. října 2013 

    

vytisknout  e-mailem