Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zraněný chodec a cyklista

ZNOJEMSKO: Oběma kolizím předcházela asi stejná příčina. 

     Po střetu s auty utrpěli dva účastníci provozu na pozemních komunikacích lehká zranění. K oběma případům došlo v pondělí odpoledne ve Znojmě.
     Před druhou hodinou v Přímětické ulici přecházel po přechodu pro chodce dvacetiletý mladík. Ve stejnou dobu tudy projížděl s osobním vozidlem Citroën C3 osmašedesátiletý řidič, který pravděpodobně muže na přechodu přehlédl a přední částí vozu do něho narazil. Mladík skončil v nemocnici a na vozidle vznikla škoda deset tisíc korun.
     Před sedmou hodinou se na Mariánském náměstí střetlo jízdní kolo s osobním autem Citroën C3. Po kruhovém objezdu jela dvaapadesátiletá cyklistka na řádně osvětleném jízdním kole. Tu však pravděpodobně přehlédla šestačtyřicetiletá žena za volantem a při vjíždění na kruhový objezd do ní narazila. Na jízdním kole vznikla škoda asi pět set korun.
     Dechové zkoušky na zjištění požití alkoholu byly u všech negativní. Všichni jsou také z našeho regionu. Přesné příčiny pondělních dopravních nehod a míry zavinění jednotlivých účastníků jsou předmětem dalšího šetření. 

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 18. února 2015

Odkazy do noveho okna

Znojmo ul. Přímětická

Znojmo ul. Přímětická 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem