Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zraněný cyklista byl nalezen

Dnešního dne pokračovala v Palkovických hůrkách na Frýdecko-místecku včera započatá pátrací akce. 

Foto: PČR / Vlastimil StarzykFoto: PČR / Vlastimil Starzyk

         Do pátrání bylo zapojeno přes třicet Frýdecko-místeckých policistů, včetně pořádkové jednotky Ostrava a nemalou měrou pomohli i hasiči. Ze vzduchu pátral i policejní vrtulník s termovizí.

     Cílem bylo vypátrat šestatřicetiletého muže z Frýdku-Místku. Ten se jel včera ráno před směnou projet na kole .Kolegovi z práce však poslal textovou zprávu na mobil, že neví jestli stihne přijít včas na směnu, jelikož měl na kole kolizi. Z projížďky se však domů nevrátil a v práci se také neobjevil. Po tomto manželka cyklisty neváhala a věc oznámila na Policii . Okamžitě se rozběhlo prověřování a šetření, které vyústilo v započetí pátrací akce. Ta se rozběhla v 15,00 hodin. Muže se však nepodařilo najít . Dnes byly vyhodnoceny další skutečnosti a pátrání pokračovalo s co největším možným nasazením policistů a techniky. Policisty vytvořené rojnice přinesly své ovoce.
       Asi po hodině pátrání byl nalezen na tzv. Hukvaldské stezce cyklista odpovídající popisu. Po krátké chvilce bylo jasné, že se jedná o muže, po kterém se pátralo. Byl zmatetý, zdeorientovaný a nedokázal vysvětlit co se událo. Jelikož jeho stav a amnézie odpovídaly poranění hlavy místo byla přivolána lékařská pomoc. Muž byl převezen do nemocnice k dalšímu vyšetření. Nasazení mnoha policistů a techniky vedlo k záchraně života zraněného muže .
Nyní bude probíhat ze starny Policie šetření k vysvětlení co se vůbec stalo a za jakých okolností došlo k jeho poranění .

prap. Vlastimil Starzyk

Odkazy do noveho okna

Pátrání1

Pátrání1 

Detailní náhled

Pátrání3

Pátrání3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem