Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zřejmě neunesl rozchod

MOST - Bez souhlasu vnikl do bytu, odkud z klece vypustil dvě andulky + dlaší info 

 

Dohrou na policii skončil rozchod Mostečanky se 40letým mužem. Policisté ho viní hned ze dvou přečinů, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Mostečan měl v první polovině října bez souhlasu vstoupit do cizího bytu, kde měl hledat bývalou přítelkyni. V tu dobu tam byla pouze její matka. Tím to ale neskončilo, ještě otevřel klec se dvěma andulkami a ptáky vypustil přes balkonové dveře ven. Potom se vydal z bytu pryč. Odchod dovršil počmáráním vchodových dveří. K malůvkám použil černý fix. Policie případ šetří ve zkráceném přípravném řízení, Mostečan si nyní převzal sdělení podezření.


 

Ze zahrady zmizela lavička

Ze zahrady u rodinného domu zmizela lavička. Podle poškozeného to má na svědomí kdosi neznámý, který si tím přišel k majetku za dva tisíce korun. Policisté litvínovského obvodního oddělení případ šetří jako přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody.


 

Kolo už na balkoně není

Jízdní kolo postrádá muž z Litvínova. Bicykl byl ještě před zásahem zloděje odložený na balkoně v 1. patře. Hodnota ukradené věci byla vyčíslena na 4.500 korun. Policie po pachateli pátrá. Tomu v případě dopadení hrozí postih za přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 2. listopadu 2011


 

vytisknout  e-mailem