Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ztráty číhají na každém kroku

DĚČÍN - Zloděj lapen při krádeži; Vyloupené auto; Ukradená peněženka 

DĚČÍN - Krátce po třetí hodně ranní v neděli 31.10.2010 byl  ostrahou děčínského obchodního domu zadržen mladý muž z Děčína, jenž si odnášel skze pokladnu bez zaplacení pár kousků nabízeného zboží. V průběhu zadržení bylo zjištěno, že se jedná o výtečníka, jenž má na svém kontě již několik obdobných krádeží, a tak mu k dnešnímu dni přibyla další. O výši trestu rozhodne děčínský soudní dvůr.

Vyloupené auto

HŘENSKO -  Manželský pár si v neděli 31.10.2010 odpoledne vyjel na výlet po krásách severních Čech. Své vozidlo zaparkoval  na parkovišti u naučné stezky v Růžové a vyrazili na výlet. Když se po několika hodinách vrátili zpět ke svému vozu, objevili nejen poškozené dveře od auta, ale současně zjistili i odcizení dámské kabelky s doklady a osobními věcmi.  Škoda přesáhla hranici třech tisíců korun. Děčnští policisté zahájili policejní vyšetřování pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což může případnému pachateli hrozit mimo jiné i dvouletý pobyt za mřížemi.

Ukradená peněženka

DĚČÍN - Během nákupu zmizela ve středu 6.10.2010 návštěvnici děčínského obchodu s potravinami peněženka s doklady. Tu přenášela  v kabelce, jenž měla zavěšenou na rameni. Když přišlo na placení, žena byla nemile zaskočena. Nepříjemnou událost v tuto chvíli již prošetřuje děčínský policejní sbor, na jehož konci může být i obvinění z trestného činu krádeže.

1.11.2010, Děčín

nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem