Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zubaře se nebojí

CHOMUTOV - Vyhrožoval rodině, Domů jeli bez lyží... 

Zubaře se nebojí
Budovu zubní kliniky v Chomutově navštívil zloděj. Nešel na pravidelnou prohlídku, ale za účelem krádeže. Odcizil zde dva kusy hasicích přístrojů v hodnotě šest tisíc korun. Nejspíše stejný zloděj přišel, o několik dní později, znovu. Tentokrát takové štěstí neměl. Byl vyrušen náhodným svědkem, proto vzal nohy na ramena a utekl. Přístroje zůstaly na svých místech. Po lapkovi pátrají policejní hlídky.
 
Vyhrožoval rodině
Čtyřiadvacetiletý muž z Chomutova přišel na návštěvu do domu své matky v Jirkově. Jelikož byl agresivní, matka mu vstup odepřela. To ho zřejmě rozčílilo, začal celé rodině nadávat a vyhrožovat napadením. Když poškodil vstupní dveře do domu, zavolala žena na policii. Na útočníka čeká obvinění z trestných činů poškozování cizí věci a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci.
 
Domů jeli bez lyží
Návštěvníci lyžařského areálu v obci Loučná pod Klínovcem se vraceli domů bez lyžařského vybavení. Kdosi jim odcizil čtyři kompletní páry lyží, které ponechali odložené ve stojanu před hotelem Zámeček. Majitel vyčíslil škodu na rovných padesát tisíc korun. Krádež již vyšetřují policisté z Vejprt.
 
Převážela věci na výrobu drog
Pod zdravotním střediskem v Klášterci nad Ohří kontrolovala policejní hlídka osobní motorové vozidlo Renault Megan. V zavazadlovém prostoru byl objeven batoh, který obsahoval předměty určené k výrobě drog. Řidička, osmadvacetiletá žena z Karlových Varů, se bude zodpovídat z trestného činu výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu. Zadržené věci poputují ke znaleckému zkoumání. Po výslechu byla žena propuštěna, její další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 
Jedno potrestání nestačilo
O manželku a dvě nezletilé děti se nestará třicetiletý muž z Kadaně. Na jejich výživu nepřispívá, nezajímá ho ani z čeho bude žít jeho žena, která je na rodičovské dovolené. Před soudem stál za stejný čin již v loňském roce, kdy byl odsouzen. Obvinění ze zanedbání povinné výživy si převzal i nyní, soud ho může poslat až na pět let za mříže.
 
Kradl šampóny
Dvanáct kusů šampónů různých značek uschoval v kapsách bundy dvacetiletý Jirkovák. Krádeže se dopustil v místním marketu a snažil se projít pokladnou bez placení. Ostraha však muže zadržela a předala přivolané policejní hlídce. Při vyšetřování bylo zjištěno, že nekradl poprvé. Rozsudek za krádeže si převzal na Okresním soudě v Chomutově již v loňském roce, za krádež se bude zodpovídat i nyní.
 
Chomutov 10.března 2010
 
 
 

vytisknout  e-mailem