Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Doručování písemností

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel požádal o sdělení následujících informací:

Žádám o poskytnutí informace podle zákona 106/1999 Sb., zda je možné na uvedené ID dat. Schránky gs9ai55 podat žádost na OO PČR Bohumín, resp. má-li toto oddělení své vlastní ID dat. schránky.

Policie České republiky jako povinný subjekt žádost posoudila a sdělila žadateli, že žádost o informace adresovanou OO Policie České republiky Bohumín může zaslat v listinné podobě přímo na adresu:

ÚO Karviná 
Obvodní oddělení Bohumín
9. května 658
735 81  Bohumín

V elektronické podobě je možné žádost o informace adresovanou OO Policie České republiky Bohumín zaslat buď prostřednictvím datové schránky - nejlépe Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje - ID DS:n5hai7v nebo prostřednictvím centrální elektronické podatelny Policie České republiky: epodatelna.policie@pcr.cz. Případně lze žádost o informace podat také prostřednictvím jakékoliv datové schránky Policie České republiky. Datové schránky mají zřízeny jen útvary Policie České republiky nikoliv jejich organizační články, kterými jsou např. obvodní oddělení policie. Pokud jde o doručování písemností (úkonů) v rámci konkrétního řízení např. trestního řízení, je třeba respektovat příslušnou právní úpravu.

pplk. JUDr. Lucie Žárská, 29. 4. 2019

vytisknout  e-mailem