Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Personální informace

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel se domáhal následujících informací (doslovný přepis):

„…1) Sdělení, jaká byla průměrná výše pracovních odměn a kázeňských odměn policisty na pozici vedoucího odboru či vedoucího expozitury Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality (dále jen UOKFK) za poslední čtvrtletí roku 2013. 

2) Sdělení, jaká byla průměrná výše pracovních odměn a kázeňských odměn policisty na pozici vedoucího odboru či vedoucího expozitury Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality za období id 1.1.2014 až do zániku útvaru k 31.7.2016, a to v jednotlivých letech. 

3) Sdělení, jaká byla průměrná výše pracovních odměn a kázeňských odměn policisty v přímém výkonu služby v deváté platové třídě na Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality za období id 1.1.2014 až do zániku útvaru k 1.8.2016, a to v jednotlivých letech. 

4) Sdělení, jaká byla průměrná výše pracovních odměn a kázeňských odměn policisty na pozici vedoucího odboru či vedoucího expozitury Národní centrály proti organizovanému zločinu za období od 1.8.2016 do 1.8.2022, a to v jednotlivých letech. 

5) Sdělení, jaká byla průměrná výše pracovních odměn a kázeňských odměn policisty v přímém výkonu služby v deváté platové třídě na Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality za období od 1.8.2016 do 1.8.2022, a to v jednotlivých letech. 

6) Sdělení kolik policistů, bylo na UOKFK k 31.7.2016 na pozici vedoucího odboru či vedoucího expozitury Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality. Dále o sdělení kolik policistů, kteří byli na UOKFK k 31.7.2016 na pozici vedoucího odboru či vedoucího expozitury Útvaru odhalování korupce a finanční kriminality bylo v souvislosti se zánikem UOKFK ustanoveno na služební místo s příplatkem za vedení a kolik jich bylo ustanoveno na služební místo bez příplatku za vedení…“


Povinný subjekt žadateli poskytl požadované informace.


plk. Mgr. Jaroslav Ibehej  
NCOZ SKPV

 

vytisknout  e-mailem