Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žvýkačky jdou na dračku

MOST - Zlákaly dva nepoctivé zákazníky + další info 

 
Krádež zboží v prodejně neprošla 29letému muži z Mostecka. Nachytal ho při ní pracovník ostrahy. Nepoctivý zákazník měl mít v oděvu uschované zboží za 1.500 korun. Zřejmě si potrpí na „svěží dech“, protože si nabral více jak stovku žvýkaček. K „nákupu“ patřila ještě cola, Metro dezert, čokoládový řez a makový koláč. S přivolanými policisty potom putoval na služebnu. Strážci zákona zjistili, že muž měl v minulosti se zákonem co do činění. Kvůli tomu si na mosteckém obvodním oddělení vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.


 

V jiném mosteckém obchodě byl odhalen další milovník žvýkaček. Tentokrát se jedná o 44letého Jihočecha. I tomu se podle výpovědí podařilo ukrást více než stovku žvýkaček. Čtyři krabice si měl uschovat pod košili. Hodnota zboží je vyčíslena na 1.539 korun. Muže kvůli kriminální minulosti potkal stejný osud v podobě sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.


 

Ze sklepa zmizelo horské kolo

Horské kolo bylo odcizeno ze sklepa v ulici Maxima Gorkého v Mostě. Krádež bicyklu za 25 tisíc má na svědomí kdosi neznámý. Nyní po něm pátrají policisté. V případě, že bude dopaden, mu hrozí trest za přečin krádež vloupáním.


 

Odnesl si tři kufry s nářadím

Tři kufry s nářadím nyní postrádá majitel komory u bytu na třídě Budovatelů v Mostě. Neznámý zloděj si je totiž v těchto dnech odnesl. Do místnosti se předtím vloupal. Případem se zabývají policisté mosteckého obvodního oddělení.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

9. května 2013


 

vytisknout  e-mailem